Βιογραφικό

ONE MAN SHOW 2021 PROFILE PIC.png

Εκφωνητής διαφημιστικών κειμένων, ραδιοφωνικός παραγωγός, δημοσιογράφος, λάτρης των ΜΜΕ. Με Diploma στο Ψηφιακό Marketing, πτυχίο στις Δημόσιες Σχέσεις-Επικοινωνία-Marketing-Διαφήμιση, Bachelor στις Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία και Master στα Media και στην επικοινωνία, ο Παναγιώτης δουλεύει συνεχόμενα στον χώρο των ΜΜΕ από το 1997. Μετακόμισε στο Λονδίνο το 2014 λόγω των μεταπτυχιακών του σπουδών.

Είναι μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας Ραδιοφώνου και της Εθνικής Ένωσης Δημοσιογράφων Μεγάλης Βρετανίας.

Ήταν μόλις 13 χρονών όταν βγήκε για πρώτη φορά στον ραδιοφωνικό αέρα με δική του εκπομπή! Από τότε, μετράει παραπάνω από 8.000 ώρες εκπομπών.

Οι ραδιοφωνικές εκπομπές του στην Ελλάδα πάντα συγκέντρωναν μεγάλα ποσοστά ακροαματικότητας σύμφωνα με τους επίσημους δείκτες μετρήσεων ενώ έχει φιλοξενήσει στις εκπομπές του κάποιους από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές και Ελληνίδες τραγουδίστριες. Ως εκφωνητής διαφημιστικών κειμένων έχει δανείσει την φωνή του σε εκατοντάδες διαφημιστικά μηνύματα για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο αλλά η μεγαλύτερή του ευχή θα ήταν να έδινε την φωνή του σε έναν χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων για την μεγάλη οθόνη.

Του αρέσει πολύ να μαγειρεύει, να γυμνάζεται, να περνάει χρόνο με την οικογένεια του και τους φίλους του παρακολουθώντας τηλεοπτικές σειρές, ταινίες & παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια και video games. Ο Παναγιώτης είναι πραγματικός λάτρης του ραδιοφώνου και οποιοσδήποτε κι αν τον γνωρίζει προσωπικά μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι δεν γεννήθηκε ο ίδιος για το ραδιόφωνο αλλά το ραδιόφωνο γεννήθηκε για αυτόν.

Από τον Σεπτέμβριο του 2015, ανήκει στο δυναμικό των ραδιοφωνικών παραγωγών του London Greek Radio 103,3 fm και η εκπομπή του μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 9μμ ώρα Ελλάδας και 7μμ ώρα Αγγλίας.